Obradujte tinejdzere

Rođendanski poklon koji će dopreti do srca tinejdžera
Tinejdžeri su često kao orah- ušuškani u svojoj ljusci, teško dostupni, a još teže dele svoje intimne misli i radosti. Kako onda da se probijemo kroz njihov zid nepristupačnosti i priuštimo im poklon koji će ih razgaliti?
Na sreću, odgovor nije mnogo komplikovan. Ukoliko ne možete dobiti od njih informaciju o tome šta vole i žele, često je dovoljno samo ih posmatrati.
Većina tinejdžera ima ‘ono mesto’ gde se okupljaju, druže i provode dosta vremena. To nam je sasvim dovoljno da kreiramo poklon koji će vaš tinejdžer zapamtiti zauvek.
Da biste osmislili nezaboravni poklon, potrebno vam je nekoliko stvari:
Baloni
Potrebno je napraviti buket od balona napunjenih helijumom. Bilo bi odlično odabrati tematske balone ili ispisati ime slavljenika.
Personalizovani poklon
Uz balone možete dodati još neki poklon, na primer:
● Zanimljiv nakit;
● Šolju oslikanu temom koju mladić/devojka voli;
● Slatki paket sa personalizovanom porukom.
Lokacija
Buket balona i poklon odnesite na mesto gde se vaša omladina skuplja. Možete ih dočekati tamo, a možete sve postaviti i iz prikrajka posmatrati oduševljenje slavljenika.

Kad smo već kod oduševljenja- ono će biti ogromno. Već smo priređivali ovakve mini-žurke i deca se svaki put oduševe. To nam je najveći ponos jer su oni ujedino i najteža publika.

Zaključak
Teško je proći kroz nevidljivu membranu sastavljenu od tinejdžerskih odgovora koji su uglavnom- neću, ne znam, ne mogu, ostavi me na miru.
Međutim, ukoliko se potrudite da rekreirate ovo iznenađenje pozitivna
rekcija sigurno neće izostati.
Ukoliko nemate vremena ili želite da naš kreativni stručnjak to uradi umesto vas, pregledajte poklone iz naše online prodavnice i kontaktirajte nas da zajedno kreiramo divan dan kakav vaš mezimac/mezimica zaslužuje.

Najbolje stvari su uvek najjednostavnije… i najduže se pamte.

[thememove_woo_best_selling_products title_color=”#ffffff” title_bgcolor=”#111111″ view=”products-slider” per_page=”5″ number_of_cols_md=”3″ slider_responsive=”lg:-1,sm:-1,xs:1″]

Ostavite odgovor